söndag 29 maj 2016

Salamisnurror

Minns ni skinksnurrorna från för typ två år sedan? Nåjo, idag är det dags att göra dessa skinksnurror ännu mer aptitliga med hjälp av salami!

Ingredienser (ca 15 st.):
1 paket (500 g) bladdeg
100 g vitlöksfärskost
150 g salami
1 rödlök
1 tomat
ca 50 g riven ost

Hacka och bryna löken, tärna salamin och tomaten fint. Kavla ut bladdegen till en ca två millimeter tjock skiva, och bred ut färskosten över skivan. Strila över salami, lök, tomat och riven ost, och rulla degskivan till en rulle, rullrull. Skär rullen i 1-2 centimeter tjocka skivor, och placera ut dem på en bakplåtspapprad plåt. Kom ihåg att lämna ett litet jäsningsutrymme mellan alla snurror.



Grädda i 225 C i 13-14 minuter. Så enkelt och så gott!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar