söndag 22 maj 2016

Ett otippat till liv vaknande

Lever hon ännu? Har hon tappat bort sig i Mejlans mångfacetterade tunnelverk? Har hon glömt bort sitt lösenord till Blogger? Inte har hon väl glömt bort Bakhörnan? Har hon rentav slutat laga mat?

Förvisso inte!

Hon lever och mår bra, kanske så till den grad att tankarna som hon riktade iväg mot allas vår Bakhörnan under hela den härliga vårens lopp kom åt att bara minska och minska i antal, till både skribentens och de trogna läsarnas stora bedrövelse. 

Vad gäller själva matlagningen har hon ändå inte skurit ner, åtminstone inte fullt lika drastiskt. Man bör ju trots allt äta om man vill fortsätta leva och må bra. Eftersom man dessutom mår bra av att skriva ut alla de kluriga formuleringar som skickas omkring inne i det ack så omtalade Wernicke's område, så väcks idén till liv: varför inte fortsätta blogga? 

Det är en fråga jag både funderat och kontemplerat över, men inte funnit ett svar till. För att ytterligare krydda er ishockeyfyllda kväll ska jag nu därför komma med glädjebeskedet: Bakhörnan lever (eller ska i alla fall försöka hårt att leva) igen!

Mjuklandningen tillbaka till de levande bloggarnas värld illustreras naturligtvis av inget mindre än en decemberlig sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar