En måndagseftermiddag efter att årets första hörförståelse tagit plats samlades vi i ett gäng hos
Martina för att proppa oss överfulla på plättar och andra godheter. Låt bilderna tala för sig!
 |
Läget under kontroll, liksom. |
 |
Måste väl vara den finaste marängskålen någonsin. |
Marängerna:
5 äggvitor
3 dl socker
några droppar ättika
Blanda helt enkelt ihop alla ingredienser, klicka ut klickar på en plåt, grädda i 125°C i ungefär en timme.
 |
Plätthögen fick också fungera som en födelsedagskaka åt Martina och mig. |
 |
Och Mardys plätt som mannekäng. |
Ett recept för Amerikanska pannkakor har tidigare visat sig på Bakhörnan,
här kan ni klicka för att finna det. I övrigt så rekommenderas plättkalas som detta starkt - gör gott åt så väl kropp som själ!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar