lördag 14 september 2013

Broilersallad

Att tillreda en sallad är ju inte direkt att baka, menmen...

Jag tror de flesta har en "perus"-sallad - en sallad att göra då man inte känner för att varken anstränga sig eller improvisera. Min är då den här broilersalladen.

Salladsblad, gurka, paprika, tomat, röda vindruvor

Basilika från den egna bakgården
Basilika är en jätteväsentlig del av sallader!

Salt, peppar, basilika
Salladen gråter om den blir utan dessa.

Olivolja
Olivolja är ju super, några droppar citronsaft kan man också klämma med.

Broiler, krutonger
Krutonger och stekt broiler, i hälsosamhetens namn.


Så gott!
Snabbt och enkelt, enda som kan gå fel är att man
   a) skär av sig fingertoppen
   b) bränner upp hela huset vid stekandet av broilern
   c) råkar orsaka en salmonella-epidemi bland matgästerna.
Akta er alltså för det.

4 kommentarer:

  1. Oj nam ja måst testa nån dag!

    SvaraRadera
  2. Oj zarppa du e så dukti plus att fotona e så charmiga ( speciellt dendä salt o peppar bilden) men fisk matarsaken sku du nog kunna radera;)hehe

    SvaraRadera
    Svar
    1. TAckar, o nepp, fiskana e heliga! :D

      Radera